Har du et ønske om å ta bedre bilder? Og å kunne bruke lyset til å få fram ulike stemninger? Ønsker du å kunne ta mer styring over resultatene fra fotograferingen? På dette kurset kan du få gode tips til hvordan lyset kan bli en stemningsbærer i bildene dine, og også hvordan man kan heve kvaliteten på resultatet gjennom riktig bruk av lys. Vi tar også for oss kommunikasjonen med de man fotograferer og fremgangsmåten under fotograferinga. Vi deler kunnskap om hvordan kan man kan jobbe med farger og komposisjon for ønsket uttrykk, og så til slutt; hvordan bildene bearbeides i redigeringsprosessen. Målet med kurset er at man skal få en god innføring i arbeid med fotografering og nyttige tips som gir lyst og inspirasjon til å jobbe videre.

Det er få deltakere per kurs, så under workshopene vil hver enkelt deltaker få tilbakemeldinger og utfordringer ut fra sitt nivå. Derfor passer kurset for både nybegynnere og de som har fotografert en del. Om du vil jobbe manuelt eller på automatikk, velger du selv. Hovedfokus er på arbeidet med lys, mennesker og virkemidler for ønsket uttrykk i bildene.


Mål

Bedre forståelse av lyskvalitet utendørs og innendørs, og hvordan man kan bruke det som både kvalitetsbærer og fortellerelement i bilder.

Lære grep som gir fine stemninger og profesjonelt uttrykk i bildene blant annet gjennom bruk av lys og gode komposisjoner.

Få kunnskap om hvordan man kan veilede en person under fotografering slik at man oppnår et naturlig uttrykk.

Få innblikk i hvordan man kan fullføre uttrykket man ønsker gjennom metoder i etterarbeidet.


Praktisk informasjon

KURS VÅR 2016

Neste kurs: Lørdag 9. og søndag 10. april.

Fra kl 10:00 til kl 16:00 begge dagene. Det serveres kaffe, te, lunsj og snacks.

Påmeldingsfrist: 1. april 2016

Pris: kr 2500,-


KURS HØST 2016

Neste kurs: Tirsdag 6., tirsdag 13., tirsdag 20. og tirsdag 27. september. Fra kl 18:00 til kl 21:00 alle dagene. Det serveres kaffe, te og snacks.

Påmeldingsfrist: 1. september 2016

Pris: kr 2500,-

For påmelding eller mer informasjon, kontakt Anne-Line Bakken på tlf 922 54 839 eller e-post: post@annelinebakken.no.


Utstyr

Digital speilreflekskamera eller et kompaktkamera med raw-innstilling.

Bærbar PC eller Mac med Photoshop (kan lastes ned i gratis prøveversjon som har gyldighet i 30 dager).


Kursholder

Anne-Line Bakken er utdannet pedagog og fotograf, og har hatt flere kurs i fotografering. Hun har også i flere år hatt undervisning i det toårige studiet Fotografi på Norges Kreative Høyskole i Trondheim, hvor hun tidligere jobbet som hovedlærer med ansvar for studiet. Nå jobber hun frilans som fotograf innen reklame, portrett, interiør og lifestyle med base i Trondheim. Hun er medeier i Volum Studio på Nyhavna, hvor hun også har sitt kontor og fotostudio.

Ta gjerne kontakt ved spørsmål.Fotograf Anne-Line Bakken

Volum Studio

Båtsmannsgate 4

7042 Trondheim

Tlf +47 922 54 839

post@annelinebakken.no

Beliggenhet

Volum Studio, Nyhavna, nær SolsidenUsing Format